Als we kijken naar de huidige smartphone markt dan zien we dat Apple om verschillende redenen enorm populair is. Toch is er een trend gaande als het gaat om de Samsung telefoon. Steeds meer mensen maken gebruik van een dergelijk Android toestel en zijn hier dan ook zeer over te spreken. Een Samsung telefoon is er in veel varianten maar de meest bekende is toch wel de Galaxy S waar dan ook elk jaar een nieuwe versie van op de markt verschijnt. De meeste Samsung gebruikers hebben een Galaxy S omdat deze de beste specificaties te bieden heeft ten opzichte van andere Samsung smartphones die er een stuk minder toe doen. Deze directe concurrent van de iPhone ligt dan ook goed in de markt en kent naast de iPhone van Apple daarom ook veel gebruikers wereldwijd.

Samsung telefoon kopen? Vergelijk hier alle abonnementen!


Over Samsung smartphones

Samsung is een Zuid-Koreaans bedrijf en mag zich 1 van de grootste elektronicabedrijven in de wereld noemen. Het bedrijf is opgericht in 1938 en heeft sindsdien enorm hard toegewerkt naar het top bedrijf dat het nu is. Naast alle andere takken van sport waar Samsung zich mee bezig houdt, waaronder beeldschermen, is het ook zeer nadrukkelijk aanwezig op de telecommarkt. De lijn van Samsung smartphones behoort tot de meest gebruikte wereldwijd. Apple, die zich eveneens begeeft in deze markt, is op dit gebied de grootste concurrent van Samsung.

Kenmerken van een Samsung mobiele telefoon

Samsung telefoons staan bekend om hun zeer uitgebreide specificaties. De telefoons draaien allemaal op Android. Ook al is het iOS van Apple gebruiksvriendelijker, eenmaal bekend met het Android platform is dit een meer dan geschikte keuze voor veel consumenten. De Samsung telefoon is snel, beschikt over een mooie beeldschermkwaliteit en met de Playstore binnen handbereik kun je gebruik maken van heel veel interessante apps. Naast de vele modellen die er bestaan is de Galaxy S lijn toch wel de meest gebruikte. Voor alle smartphone gebruikers die veel met hun toestel willen doen en er alles uit willen halen is dit dan ook een juiste keuze. Ben je bekend of wil je dit worden met Android? Dan is de keuze voor een Samsung telefoon dus snel gemaakt.

Samsung telefoon modellen

Er zijn veel verschillende modellen op de markt, wij laten je hieronder de belangrijkste zien.

Galaxy S

• Galaxy S7 Edge
• Galaxy S7
• Galaxy S6 Edge Plus
• Galaxy S6 Edge
• Galaxy S6
• Galaxy S5 mini
• Galaxy S5
• Galaxy S4 mini
• Galaxy S4

Zoals je ziet heeft Samsung veel Galaxy S modellen. De Galaxy S lijn zijn de absolute high-end modellen waarvan er dan ook elk jaar een nieuw model op de markt verschijnt. De Galaxy S lijn van Samsung staat bekend om smartphones met zeer uitgebreide specificaties, net als dat bij de iPhone van Apple het geval is. Deze 2 zijn dan ook om die reden marktleiders op het gebied van high-end smartphones. Als voordeel heeft de Galaxy S lijn o.a. een verwisselbare accu en het uit te breiden geheugen. Je kunt namelijk met het plaatsen van een Micro SD kaartje je Galaxy S flink uitbreiden als je wilt beschikken over meer opslagcapaciteit. Gebruikers van de Galaxy S zijn mensen die willen beschikken over veel mogelijkheden en de voorkeur geven aan het Android platform.

Wil je de beste Samsung telefoon? Dan moet je gaan voor het laatste model uit de S lijn.

Galaxy A

• Galaxy A3
• Galaxy A5
• Galaxy A7

De Galaxy A lijn bestaat uit zogenaamde mid-range toestellen met een premium design. De A lijn staat bekend om zijn stalen behuizing afgewerkt met Gorilla glass. Ze zien er dus stijlvol uit en kunnen zeer zeker tegen een stootje. Dit is tegelijkertijd 1 van de voordelen van de Galaxy A series. Onder de motorkap zijn ze wel iets minder dan de Galaxy S lijn. Dit is merkbaar op verschillende vlakken. Je kunt een Galaxy A kopen als je gaat voor een sterk en stijlvol design, waarbij je iets minder uitgebreide specificaties niet als enorme last ziet.

Overige

• Galaxy Trend
• Galaxy Core
• Galaxy Mega
• Galaxy Note 3
• Galaxy Note 3 Neo

Je hebt nog wat overige modellen van Samsung. Dit zijn voornamelijk budget modellen. Je hebt ook een paar telefoons die een behoorlijk groot scherm hebben zoals de Galaxy Note. Voor mensen die waarde hechten aan een flink scherm is dit tegelijkertijd een voordeel. De budget modellen worden vaak gekocht door mensen die wel een smartphone willen met de bijkomende gemakken, echter niet willen betalen voor een high-end toestel.

Samsung telefoon kopen

Ga je een Samsung telefoon kopen dan zal je eerst moeten bepalen wat voor jouw belangrijk is. Ontdek je wensen en wat je allemaal met de telefoon wilt kunnen doen!

Wil je van alle gemakken voorzien zijn en ben je iemand die veel gebruik maakt van de techniek op een smartphone? Dan kun je het beste gaan voor een Galaxy S model. Deze heeft alles in huis om jouw te voorzien in je behoefte. Ga je voor het laatste model dan ben je qua techniek helemaal up-to-date en beschik je over de nieuwste snufjes op jouw telefoon!