Nokia is terug! Na een tijdelijke overname van het bedrijf door Microsoft, kun je vanaf heden weer een echte nokia telefoon kopen! Nokia is hét merk als je wilt kiezen voor een stevige telefoon. Het is over het algemeen vrij knap als je een Nokia kapot kan laten vallen. Ben jij doorgaans niet zo voorzichtig met je telefoon? Dan is een Nokia echt iets voor jou! Lees meer over de Nokia telefoon in de tekst onder de vergelijker.

Nokia telefoon kopen? Vergelijk hier alle abonnementen!


Over Nokia smartphones

Nokia is jarenlang het populairste merk geweest onder de mobiele telefoons. Wie kent de Nokia 3310 nou niet? Dat is bijna een begrip geworden. Helaas kon het bedrijf sinds de komst van de smartphones niet echt meedingen in het wereldwijde succes van deze nieuwste technologieën. De snufjes van de smartphone hebben Nokia overrompeld en het bedrijf kwam ineens achteraan de rij te staan op dit gebied. Nokia heeft natuurlijk geprobeerd om mee te doen op deze markt, met de Nokia Lumia. Dit zorgde echter niet voor voldoende succes, met als gevolg dat het de mobiele afdeling van het Zweedse bedrijf in 2014 werd overgenomen door Microsoft. Microsoft is vervolgens verantwoordelijk geworden voor de Lumia serie en heeft hier enkele modellen aan toegevoegd. Deze modellen draaiden op het besturingssysteem Windows Mobile, wat van Microsoft zelf is. In 2016 heeft Microsoft de licentie van de telefoonafdeling verkocht aan HMD Global. Dit bedrijf zal vanaf 2017 weer telefoons en smartphones gaan produceren onder de vertrouwde merknaam: Nokia. Het is nog niet bekend of de nieuwe Nokia modellen ook op Windows Mobile zullen draaien, of dat zij voorzien worden van het populaire Android besturingssysteem.

Kenmerken van een Nokia mobiele telefoon

Nokia heeft altijd bekend gestaan om de goede kwaliteit en stevigheid van de mobiele telefoons. Een Nokia kreeg je niet zomaar stuk. Dat gold ook voor de Lumia-serie. Daarnaast hebben Nokia telefoons altijd sterke accu’s. Dit wordt ook weer verwacht in de nieuwe Nokia modellen, die vanaf 2017 op de markt zullen komen.
Nokia mobiele telefoons hebben nog lang een numeriek toetsenbord gekend. Er zullen in 2017
ook weer telefoons uitkomen met zo’n toetsenbord en zonder touchscreen. Het eerste model dat verwacht wordt is de Nokia 150: Een budgettoestel met een extreem uithoudingsvermogen van ongeveer 31 dagen, numeriek toetsenbord en VGA camera.

Nokia telefoon modellen

Momenteel heeft Nokia nog geen nieuwe smartphone modellen op de markt gebracht, sinds haar comeback. Dit wordt echter in 2017 wel verwacht, dus we houden jullie uiteraard op de hoogte. Wanneer er nieuwe modellen uitkomen zullen deze zo snel mogelijk op deze pagina te zien zijn. De huidige Lumia-modellen zijn nog gemaakt door Microsoft en daarom terug te zien op die pagina.

Nokia telefoon kopen

Wil je een telefoon die tegen een stootje kan, maar niet veel geld kost? Kies dan voor een Nokia. De budgettelefoons zullen al beschikbaar zijn vanaf 30 euro. Zodra er nieuwe Nokia telefoons op de markt komen, worden ze op deze pagina getoond. Ook zullen ze verschijnen in de vergelijker. Een Nokia telefoon is namelijk een goede keuze in combinatie met een mobiele telefoon abonnement. Vul aan de linkerkant het gewenste aantal sms’jes, belminuten en MB’s in om tot een goede deal te komen.