Written by admin

Welke mobiele telefoon heeft de beste camera?

Elk jaar komen er nieuwe telefoons uit, die over steeds betere camera’s beschikken. Als je de aankoop van je telefoon laat afhangen van de kwaliteit van de camera, is het dan ook steeds moeilijker kiezen. Welke mobiele telefoon heeft de beste camera op dit moment? Wij zochten het voor je uit!

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

De 5 camera’s van de Samsung Galaxy S20 Ultra zijn erg indrukwekkend. Van deze 5 camera’s zitten er 4 aan de achterkant. Door de in totaal 200 megapixels, nieuwe fotografie opties en 100x Space Zoom verslaat deze Samsung telefoon de concurrentie zeker. Dit toestel heeft een 108MP-camera sensor, een 48MP-zoom camera en een 12MP-groothoekcamera. De time-of-flight sensor aan de achterkant verzamelt zelfs tijdens het filmen informatie voor onscherpe achtergronden. Zelfs met 10x zoom maakt de camera van deze telefoon haarscherpe beelden. Voor social media gebruikers is er de Single Take-optie. Hiermee kun je met een foto rondje een hele reeks foto’s en video’s tegelijk vastleggen. Zo kun je achteraf makkelijk beslissen welke je online wilt plaatsen. Bovendien kan deze smartphone dankzij de nieuwe camera’s, als enige tot wel 8K-video’s opnemen. Al met al heeft de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G de beste camera.

Apple iPhone 11 Pro (Max)

Uiteraard zullen er altijd mensen zijn voor wie een Samsung telefoon geen optie is. De Apple iPhone 11 Pro Max is in dat geval een erg goed alternatief. Deze Apple telefoon heeft de beste smartphonecamera die Apple ooit heeft gemaakt. Het heeft een geavanceerd triple camerasysteem. Dit houdt in dat er door de groothoek, ultra groothoek en telelens foto’s en 4K-video’s van hoge kwaliteit gemaakt kunnen worden. Deze telefoon is perfect voor het maken van portretten door de telefotolens die in kan zoomen met een 52mm brandpuntsafstand. Ook heeft Apple een nieuwe nachtmodus waarmee hele goede foto’s gemaakt kunnen worden bij weinig licht. Voor elke Apple fan, die op zoek is naar een top camera, is dit het perfecte toestel.

Nieuwste telefoons

Uiteraard komen er steeds nieuwe modellen uit. Voor je het weet heeft een andere telefoon weer ‘de beste camera’. Vergelijk daarom alle modellen goed. Je wilt natuurlijk wel weten welke mobiele telefoon de beste camera heeft. Bekijk hieronder de nieuwste telefoons.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × drie =