Mobiele Telefoon Nieuws
Written by admin

Simyo genomineerd voor beste klantenservice 2015!

Simyo is erin geslaagd zich te scharen tussen de 10 genomineerden in de race voor beste klantenservice van 2015. Het meest klantvriendelijke bedrijf wordt aan de hand van een onafhankelijk en uitgebreid onderzoek bepaald. Simyo timmert alle lange tijd goed aan de weg als het gaat om haar diensten en het tevreden stellen en houden van de klanten. Niet gek dat ze dan ook meerdere keren zijn verkozen tot beste telecombedrijf volgens de consumentenbond en nu dus in aanmerking komen voor deze nieuwe award.

Voor het eerst een telecombedrijf

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een telecombedrijf binnendringt in het gezelschap genomineerden voor de prijs van beste klantvriendelijkheid. Over het algemeen scoren telecombedrijven namelijk wat slechter op dit vlak en is het dus een verrassing dat er nu een telecombedrijf in de verkiezing mee doet. Het is overigens niet zo gek dat Simyo dit is gezien ze al een lange tijd goed worden beoordeeld en mede door de consumentenbond al meerdere keren zijn uitgeroepen tot het beste telecombedrijf. Klanten zijn erg tevreden met de diensten en de service van Simyo en dat vertaalt zich dus in deze prijzen en nu een nieuwe nominatie. Wie uiteindelijk de nummer 1 gaat worden moet nog bekend worden gemaakt. Voorlopig wordt er nog steeds onderzoek gedaan.

Uitgebreid onderzoek nu nog nauwkeuriger

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partij en hierbij wordt ook echt gekeken of klanten tevreden zijn aan de hand van een uitgebreide keuring. Het is dus niet eventjes zo dat het bedrijf met de meeste stemmen gewoonweg wint. Er wordt aan de hand van een keuring met verschillende onderdelen door klanten bepaald hoe tevreden zij hier over zijn. Zo komt een eerlijke en zeer precieze beoordeling tot stand. Het onderzoek word ook nog best op een redelijk grote schaal uitgevoerd waardoor er een nog beter beeld ontstaat van het bedrijf dat recht heeft op het meest klantvriendelijke bedrijf van 2015. Ook loopt het onderzoek nu continue door. Door al deze (nieuwe) zaken verloopt het onderzoek nu nog beter en nauwkeuriger en kan er bij de uitslag met recht worden gesproken van een beste winnaar op de meest eerlijk manier.

Simyo producten en diensten

Simyo is voornamelijk actief in de verkoop van sim only abonnementen en prepaid simkaarten. Als je naar de website van Simyo gaat kun je snel en eenvoudig jouw sim only abonnement samenstellen en deze direct online bestellen. Ook prepaid simkaarten zijn verkrijgbaar in de shop. Daarnaast bieden ze momenteel een beperkt aantal mobiele telefoons.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × drie =