Mobiele Telefoon Nieuws
Written by admin

Samsung S7 + Gratis Gear VR Bril bij pre-order!

Samsung komt binnenkort met een nieuwe telefoon op de markt namelijk de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge, die de concurrentie met de nieuwe toestellen van Apple aan moeten gaan. De Galaxy S7 wordt 21 februari 2015 gepresenteerd in Barcelona op het Mobile World Congres. Uit betrouwbare bronnen blijkt dat de pre-order van de S7 op dezelfde dag live gaat. Koren op de molen voor echte Samsung liefhebbers natuurlijk. En de taart is nog niet op, want naast de nieuwste topper van Samung krijgen snelle bestellers er een Samsung Gear VR Bril bij. Hier kun je de telefoon inschuiven en genieten van virtual reality. Dit is leuk voor films, concerten, games en nog veel meer. Iedereen die hier interesse in heeft moet dan wel in de periode van 21 februari tot en met 10 maart een pre-order bestelling plaatsen op een speciale actiepagina van Samsung. De nalevering zal dan later plaatsvinden.

De nieuwe toptoestellen van Samsung zijn natuurlijk van de laatste snufjes voorzien en komen in 3 verschillende kleuren op de markt. Welke kleuren dit gaan worden is nog niet bekend. Ook wordt de S7 standaard geleverd met 32 Gb. Dit valt echter altijd uit te breiden met een SD kaartje.

Samsung Gear VR Bril

Virtual reality en de bijbehorende brillen die hierbij horen zijn nog steeds flink in opmars. Het gaat nog stap voor stap maar dit jaar zullen dan echt de eerste modellen op de markt komen. Ook al is de Oculus vaak in de media geweest, toch is het Samsung die met het eerst model in de schappen komt. Het gaat hier wel om een “Innovators Edition” voor de Samsung Note 4 waarmee Samsung aan wil geven dat het om een jong en nieuw product gaat en wellicht nog niet iets is voor de grote doelgroep.

De Samsung Gear VR Bril die bij de S7 zit is een ander model. Ondanks dat de Samsung Gear VR Bril virtual reality biedt zijn er wel kleine verschillen. De Oculus Rift is echt een complete bril waar de Gear VR Bril van Samsung eigenlijk een accessoire is, omdat je hier je eigen telefoon in moet schuiven. Een ingebouwde lens in de set zorgt ervoor dat je virtual reality krijgt met gebruik van je eigen telefoon. De Samsung Gear VR Bril is normaal verkrijgbaar voor EURO 99,- en dus gratis bij de pre-order van een S7 of S7 Edge. Samsung geeft vaker bij de uitkomst van hun topmodellen cadeautjes weg.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

achttien − 4 =