Written by Kas

Prepaid simkaart zonder internet

Met een prepaid simkaart kun je gewoon gebruikmaken van internetten. Voor degene die geen behoefte hebben aan internetten buiten de WiFi om, is er een mogelijkheid om een prepaid simkaart zonder internet te gebruiken. In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten over een prepaid simkaart zonder data.

Prepaid simkaart zonder internet gebruiken

Het is mogelijk om een simkaart zonder internet te gebruiken. Dit is voor mensen die eigenlijk alleen bellen of sms’en. Maar het is niet mogelijk om een prepaid simkaart te kopen waar geen internet bij zit. Daarom leggen we je hieronder uit welke opties er zijn om een simkaart zonder internet te gebruiken.

Simkaart gebruiken via beltegoed

De eerste optie is om de simkaart te gebruiken via beltegoed. Dit is dus per belminuut en sms. Het belangrijkste om te doen is het uitzetten van de mobiele data, dit doe je via de instellingen van je toestel. Ga hiervoor naar de instellingen en klik op mobiel netwerk en zet mobiele data uit. Het uitzetten hiervan is relatief makkelijk, maar het kan wel voorkomen dat je de mobiele data per ongeluk aanzet. Bij de een gebeurt dit makkelijker dan bij de ander, het is maar net hoeveel kennis je hebt van mobiele telefoons. Onze tip is dus om hier goed op te letten. Als je niet weet hoe de mobiele data werkt, is het handig om hulp te vragen in je omgeving met meer kennis van mobieltjes.

Prepaid bundel kopen

De tweede optie is om een prepaid bel (of bel en sms) bundel te kopen, zonder MB’s/internet. Het voordeel hieraan is dat het prepaid is en je dus alleen betaalt voor wat je gebruikt. Je sluit dus een bundel af van bijvoorbeeld 1000 belminuten en als je een bel gesprek hebt van 5 minuten heb je nog 995 belminuten over. Zo betaal je dus nooit te veel en kun je makkelijk bijhouden en plannen wanneer de belminuten op zijn om nieuwe te bestellen. Bovendien maak je op deze manier dus gebruik van een prepaid simkaart zonder internet (omdat je geen databundel kiest).

Meer informatie over prepaid bundels is te vinden op onze prepaid pagina.

De goedkoopste prepaid simkaarten

Je kunt voor beide opties die hierboven beschreven zijn, elke prepaid simkaart gebruiken. Wij hebben voor jou de beste en goedkoopste prepaid kaarten hieronder op een rij gezet. In alle gevallen kun je dus gebruikmaken van prepaid zonder data!

 ProviderAanschafgratis BTG*Per minPer smsPer losse MBPer bundel MB
BestellenSimyo€5,-7,500,100,100,150,03
BestellenSimyo€15,-22,500,100,100,150,03
BestellenKPN€5,-100,200,150,100,01

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 6 =