Written by Rico

Prepaid simkaart met nummerbehoud

Een prepaid simkaart is een geweldige optie voor mensen die hun huidige telefoonnummer willen behouden en tegelijkertijd willen profiteren van de flexibiliteit. Met een prepaid simkaart koopt u vooraf een bepaald bedrag en gebruikt u dit naar behoefte, zonder dat u een langetermijncontract hoeft aan te gaan. Dit kan een geweldige optie zijn voor mensen die geld willen besparen op hun maandelijkse telefoonrekening of voor mensen die vaak reizen en een flexibeler abonnement nodig hebben. In deze blogpost zullen we behandelen of het mogelijk is om een prepaid kaart te kopen met nummerbehoud en zullen we enkele opties op een rij zetten.

Nieuwe prepaid simkaart met nummerbehoud

Ja, het is mogelijk om een ​​prepaid simkaart te kopen en je telefoonnummer te behouden. Dit staat bekend als het “porteren” van je nummer. Je moet de nieuwe provider je huidige telefoonnummer en accountgegevens van je huidige provider verstrekken, waarna zij het proces van het overzetten van jouw nummer naar de nieuwe simkaart afhandelen. Het is ook belangrijk om te controleren of de provider waarnaar je verhuist compatibel is met je telefoon en ook of ze dekking hebben in je regio.

Hieronder hebben we enkele providers voor je op een rij gezet die een prepaid simkaart aanbieden met nummerbehoud:

  • Simyo
  • KPN

Vergelijk verschillende tarieven in de onderstaande tabel:

 ProviderAanschafgratis BTG*Per minPer smsPer losse MBPer bundel MB
BestellenSimyo€5,-7,500,100,100,150,03
BestellenSimyo€15,-22,500,100,100,150,03
BestellenKPN€5,-100,200,150,100,01
*BTG = Beltegoed

Alternatieven

Er zijn verschillende alternatieven voor een prepaid simkaart:

  • Postpaid-abonnementen: bij deze abonnementen wordt een contract met een koerier ondertekend en wordt een maandelijkse factuur betaald voor de gebruikte services. Deze optie is het beste voor mensen die hun telefoon vaak gebruiken en het zich kunnen veroorloven om een ​​maandelijkse rekening te betalen.
  • Plannen zonder contract: deze plannen zijn vergelijkbaar met postpaid-abonnementen, maar vereisen geen contract. Ze zijn het beste voor mensen die de flexibiliteit van een prepaid abonnement willen, maar het gedoe van het kopen van krediet of het opnieuw vullen van hun account willen vermijden.
  • Virtueel telefoonnummer: Dit is een alternatief waarmee je een telefoonnummer kunt hebben dat niet aan een fysieke simkaart is gekoppeld. In plaats daarvan kun je een app op je smartphone hebben waarmee je met dat nummer kunt bellen en gebeld kunt worden. Deze optie is het beste voor mensen die vaak reizen of voor degenen die hun persoonlijke en zakelijke gesprekken willen scheiden.
  • Bellen via wifi: Dit is een ander alternatief waarmee je kunt bellen en gebeld kunt worden via een wifi-verbinding in plaats van je mobiele netwerk te gebruiken. Deze optie is het beste voor mensen die thuis of op het werk een sterke wifi-dekking hebben en willen besparen op hun mobiele telefoonrekening.

Al deze alternatieven hebben hun eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om je behoeften en voorkeuren te evalueren voordat je de juiste kiest.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 5 =