Written by Donat

Prepaid onbeperkt sms, bestaat dit?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende prepaid opties, maar bestaat er dan ook een prepaid bundel met onbeperkt sms? Iedere provider biedt zijn eigen bundels aan, maar niet iedere provider heeft een bundel met onbeperkte diensten. In dit artikel zullen we behandelen of prepaid onbeperkt sms mogelijk is.

Is prepaid onbeperkt sms mogelijk?

Normaal gesproken kun je met een prepaid opwaarderen en vervolgens bellen, sms’en en internetten met dit bedrag. Op deze manier kun je dus eigenlijk al zoveel sms’en als je maar wilt, zolang je maar genoeg opwaardeert. Dit is natuurlijk niet direct onbeperkt sms’en.

De enige provider die onbeperkte sms bundels aanbiedt. is Lebara. Het gaat hier om de 5 GB + Onbeperkt bellen, 7 GB + Onbeperkt bellen en 15 GB + onbeperkt bellen bundels. Deze bundels kosten €15,-, €20,- en €30,-. Deze bundels zijn geldig voor 30 dagen en bestaan dus uit onbeperkt bellen en sms’en. Wel werkt Lebara met een fair use policy. Dit houdt in dat je maximaal 3000 belminuten kunt gebruiken en maximaal 1000 sms’jes per maand kunt versturen.

In de naam van de bundel staat onbeperkt, maar er zit dus wel een limiet aan hoeveel je kunt sms’en. Je zou daarom in feite ook een grote bundel bij een andere provider kunnen nemen, maar de bundels van Lebara zullen het meeste in de buurt komen van prepaid onbeperkt sms.

Alternatieven voor prepaid onbeperkt sms

Ben je benieuwd welke opties je nog meer hebt? Hieronder hebben we 2 alternatieven voor je:

  • Een sim only abonnement afsluiten met onbeperkt sms
  • Data gebruiken om berichten te sturen

Sim only onbeperkt sms

Veel verschillende providers bieden een abonnement aan met onbeperkt sms. Meestal gaat dit ook gepaard met onbeperkt bellen. Vergelijk op deze pagina verschillende sim only abonnementen en vergeet niet de sms balk helemaal naar rechts te schuiven.

LET OP: sommige providers maken bij een sim only abonnement ook gebruik van een fair use policy.

Onbeperkt berichten sturen via internet met prepaid

Er zijn nu ook providers die prepaid aanbieden met onbeperkt internet. Dit zijn meestal wel internetbundels met een lagere snelheid alleen bedoeld voor het gebruik van simpele apps zoals WhatsApp, navigatie en e-mail. Een bundel als deze is perfect als je alleen tijdelijk onbeperkt berichten wil sturen, want tegenwoordig gebruikt bijna iedereen WhatsApp.

Een provider die dit aanbiedt, is Simyo. Met Simyo’s bundel kun je op een lage snelheid van 128 kbps 30 dagen onbeperkt internetten. Dit is perfect wanneer je alleen onbeperkt berichten wil sturen en deze bundel kost maar €10,-.

Bekijk onze prepaid pagina voor alle informatie en voor het aanschaffen van een prepaid simkaart!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × 3 =