Mobiele Telefoon Nieuws
Written by Merel

De nieuwe iPhone SE van Apple

Vlak voor de zomer in 2016 is de iPhone SE gepresenteerd. Apple brengt hiermee gelijk haar goedkoopste toestel ooit op de markt. Het mag dan ook in die zin een budget model van Apple worden genoemd. Vandaag de dag is het toestel al lang en breed verkrijgbaar en ligt het in de schappen voor een mooie prijs. Je kan het toestel relatief gezien voordeliger aanschaffen dan andere iPhones. Ook kan je het heel goed combineren met een interessant abonnement. De prijs is dus zeker een belangrijke factor. Laat je hier echter niet door misleiden. De iPhone SE mag er dan wel uit zien als een iPhone 5S, onder de motorkap is het een enorme krachtpatser die mee kan met de nieuwste high-end toestellen van Apple.

Laat je verrassen door de kracht van de iPhone SE

De iPhone SE is qua model gewoon een iPhone 5S. Heb je momenteel een 5S en wil je wellicht overstappen op de nieuwe iPhone SE? Dan kun de hoesjes hiervan gewoon gebruiken voor jouw nieuwe iPhone. Deze hebben namelijk dezelfde maten. Het toestel heeft dezelfde vormen en de afmetingen komen overeen met de 5S. Het glas in combinatie met metaal welke je vindt op de iPhone 5S tref je ook aan op de iPhone SE. Het toestel beschikt over een 4 inch Retina-scherm. Als je echter even wat verder gaat kijken zie je al heel snel dat het toestel over flinke specificaties beschik, welke hieronder besproken worden.
De iPhone SE lijkt onder de motorkap eigenlijk het meest op de iPhone 6S. Voor iedereen die een mooi high end toestel wil voor een betaalbare (eigenlijk een budget) prijs is de iPhone SE dan ook een hele goede keuze.

Kenmerken van de iPhone SE

Hieronder laten we je een aantal kenmerken zien van de iPhone SE:

  • De SE is uitgerust met een A9 processor en een M9 co-processor, welke ook in de iPhone 6S zitten.
  • Het uiterlijk van de iPhone 5S met een 4 inch Retina-scherm.
  • 12 megapixel camera met Live foto en 4K ondersteuning
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
  • Het supersnelle 4G+
  • NFC-chip (Apple heeft hiervoor zijn eigen betaaldienst).

De iPhone SE beschikt dus over top specificaties en is het daarmee dan ook een zeer snel toestel.

Wanneer koop je een iPhone SE?

Als je een high-end toestel zoekt voor een betaalbare prijs, dan is de iPhone SE echt een uitermate geschikt toestel voor jou. Ook als je een groot scherm niet zo belangrijk vindt, is deze krachtpatser precies wat je zoekt. Heb je daarom ook een iPhone 5S of een ouder model en wil je upgraden? Dan is de iPhone SE een waardige opvolger. Heb je nu een iPhone 6 of iPhone 6S, dan is het de vraag of de SE een toestel is voor jou. Als je een kleiner toestel zoekt die je makkelijker mee kan nemen onderweg, dan is het wel een interessant alternatief.

De prijs van de SE

De introductie prijs van de iPhone SE met een capaciteit van 16GB is €489,-, de 64GB versie heeft een introductieprijs van €589,-. Wil de actuele prijs weten van de iPhone SE? Kijk dan in de shop voor de losse toestelprijs of bij een vergelijker om de iPhone SE te combineren met een abonnement.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tien + vijftien =