Written by Medewerker

Mobiel abonnement zonder internet

Iedereen heeft andere voorkeuren bij een mobiel abonnement. Heb je nergens internet dan wil je graag een abonnement met internet. Heb je bijvoorbeeld thuis en op het werk internet dan heb je minder behoefte aan internet bij je abonnement. Lees in dit artikel hoe je een mobiel abonnement zonder internet aan kunt aanschaffen.

Hoe kun je een mobiel abonnement zonder internet aanschaffen?

Bij meerdere providers kun je een mobiel abonnement zonder internet aanschaffen. Een handige tool om te gebruiken is onze vergelijker. Met deze vergelijker kan je de aanbiedingen van providers het beste vergelijken.

Een abonnement samenstellen

Tijdens het samenstellen van een abonnement kijk je als eerst naar wat je nodig hebt. Wil je weinig belminuten en niet veel sms’en of wil je onbeperkt kunnen bellen en sms’en en niet internetten? Een mobiel abonnement zonder internet wordt vooral aangeboden door kleinere providers, zij kunnen vaak ook lagere prijzen bieden, omdat zij het netwerk van grotere providers gebruiken. In de onderstaande vergelijker kun je invoeren dat je een abonnement wil zonder internet. Daarnaast kun je invoeren hoeveel SMS en belminuten je nodig hebt. Zo kun je zien welke provider het beste aanbod voor jou heeft.


Abonnementen onder de 10 euro per maand

Een abonnement zonder internet is een stuk goedkoper. De prijzen voor een abonnement zonder internet, maar met onbeperkt bellen en SMS liggen meestal tussen de 7 en 9 euro per maand. Momenteel is het goedkoopste aanbod van Youfone. Youfone is een provider die het netwerk van KPN gebruikt. De provider Youfone biedt momenteel een abonnement aan met 0 MB internet, onbeperkt belminuten en onbeperkt sms’en via het netwerk van KPN. De prijs van dit abonnement is 7 euro per maand en is momenteel het goedkoopste aanbod voor een mobiel abonnement zonder internet, maar wel met onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en.

Klein bundel

Ook kan je ervoor kiezen om een abonnement te nemen met een beperkt aantal belminuten. Momenteel biedt Youfone bijvoorbeeld een abonnement aan met:

  • 200 belminuten en 200 SMS voor €5,- per maand

Je kan ook kiezen voor een abonnement met een beperkt aantal internet en belminuten. Dit bieden aanbieders als Youfone en Lebara ook aan:

  • Lebara: 1000 mb’s, 150 SMS en 150 belminuten voor €6,- per maand
  • Youfone: 2500 mb’s, 200 SMS en 200 belminuten voor 7,- per maand

Voordelen van een Sim only abonnement zonder internet

Een Sim only abonnement heeft zo zijn voordelen. Elk persoon heeft eigen behoeftes omtrent een telefoonabonnement. Een aantal voordelen van een sim only abonnement zonder internet zijn:

✓ Abonnement zonder internet is goedkoper
✓ Abonnement zonder toestel(kosten) is goedkoper
✓ Meestal onder de 8 euro per maand

Is een abonnement zonder internet geschikt voor mij?

Een abonnement zonder internet kan geschikt zijn voor jou als:

  • Je thuis en op werk/school internet hebt
  • Je weinig tot geen gebruik maakt van het internet
  • Je een ander toestel met internet hebt

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × vijf =