Mobiele Telefoon Nieuws
Written by admin

Honor presenteert nieuwe mobiele telefoons

Honor heeft haar nieuwste telefoons gepresenteerd en komt met 2 nieuwe modellen namelijk de Honor 5X en de Honor 7 Premium. Met deze nieuwe aanwinsten geven ze een duidelijk signaal af mee te willen doen met de grote jongens, echter met een duidelijk prijsverschil. De 5X is een nieuw toestel en de 7 Premium meer een upgrade van de 7 met als enige verschil een grotere (verdubbeling) van de opslagcapaciteit.

Honor gooit hoge ogen met de 5X en 7 Premium

De Honor 5X heeft een verbluffend 5, 5 inch Full HD scherm. De schermen zijn toch al vaak erg groot en dik in orde. De nieuwe telg van Honor levert een nog betere kwaliteit scherm dan voorgangers. Verder is de 5X uitgerust met een octa-core processor (8 kernen) waarmee hij razendsnel is en alles gladjes verloopt. Met 2 Gb aan werkgeheugen en 16 Gb interne opslag ben je uitgerust met voldoende snelheid en opslagcapaciteit. Wil je echter nog meer opslag hebben dan is dat geen probleem en gemakkelijk uit te breiden met een MicroSD kaartje, te halen of te bestellen bij elke (online) telecom of electronica winkel. Deze kaartjes zijn tegenwoordig ook helemaal niet meer zo duur. Verder is het toestel geschikt voor 4G, beschikt hij over een 13 megapixel camera en een 3000mAh accu. Je kunt de Honor 5X bestellen in de kleuren grijs, zilver en goud. De prijs van de Honor 5X bedraagt 229 euro.
De Honor 7 Premium is ook gepresenteerd maar meer als een upgrade van de bestaande Honor 7. Het verschil zit hem in de verdubbeling van de opslagcapaciteit. Wanneer het toestel op de markt verschijnt en wat de telefoon gaat kosten geeft Honor nog niet prijs.

Honor, dochtermerk van Huawei

Honor is het dochtermerk van Huawei. Het brengt onder deze naam betaalbare toestellen op de markt die echter onder de motorkap mee kunnen met de nieuwste modellen van de topmerken. Op deze manier hoopt Huawei de markt te veroveren door de nieuwste techniek te combineren met een betaalbare prijs. Je kunt het zien als een budgetoplossing voor mensen die niet merk gebonden zijn maar wel mee willen met de laatste snufjes. De toestellen van Huawei voldoen hier zeker aan en groeit daarom nog steeds op de huidige markt. Ook zien de toestellen er best mooi uit en wordt er dus ook zeker nagedacht over het design.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 1 =