Written by Donat

Goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt bellen

Op het moment zijn er heel veel providers in Nederland, door al deze verschillende informatie en aanbiedingen zie je door de bomen het bos niet meer. Maar nu is de vraag, welk sim only abonnement is nou daadwerkelijk het goedkoopst als je onbeperkt wilt bellen? In onderstaand artikel gaan wij jou alle informatie geven die je nodig hebt.

Welke provider is het goedkoopst?

Alle providers hebben nu talloze verschillende soorten abonnementen en ze bieden allemaal onbeperkt bellen aan. Maar welke is nou het meest voordelig? Dit is afhankelijk van het aanbod op dit moment. Daarom kun je het beste gebruik maken van een vergelijker. Deze laat zien welke aanbieder op dit moment het goedkoopst is op basis van jouw wensen en ingestelde filters. Bekijk hieronder hoe dit zit en zie gelijk welke provider momenteel het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt bellen heeft!

Goedkoopste sim only abonnementen met onbeperkt bellen vergelijken

Uiteraard is het voor jou ook handig om zelf alle prijzen te vergelijken, en dit kan dus ook. Hieronder staat onze eigen prijsvergelijker. Als eerste kan je het balkje genaamd ‘aantal minuten’ helemaal naar rechts schuiven om tot onbeperkte belminuten te komen. Daarnaast kan je het aantal SMS’jes, minimale internetbundel en de maximale prijs instellen naar eigen wens. De goedkoopste abonnementen worden automatisch als eerste getoond.


De voordelen van onbeperkt bellen met een sim only abonnement

Hou je meer van bellen en minder van alles typen? Dan is het heel handig dat je zoveel kan telefoneren zonder dat je onnodig veel geld betaalt. Zo heeft onbeperkt bellen met een sim only abonnement wel meer voordelen. Maar wat zijn nou daadwerkelijk de pluspunten? Hieronder wordt alles even op een rijtje gezet:

  • Eindeloos bellen zonder dat je hoeft te letten op je belminuten.
  • Geen onverwachte kosten.
  • Meerdere goedkope abonnementen beschikbaar.
  • Je betaalt een vast bedrag per maand, en hebt dus zekerheid.

Is onbeperkt bellen echt onbeperkt?

Alle providers die onbeperkt bellen aanbieden maken gebruik van de zogeheten ‘Fair Use Policy’. Dit doen zij zodat er geen misbruik gemaakt kan worden van de goedkope service die zij bieden. De sim only abonnementen zijn bedoeld voor individueel mobiel gebruik en dus niet voor zakelijke doeleinden. Hierom is er een maximum gesteld van 9.999 minuten per maand. Als je hierboven komt wordt het niet gelijk in rekening gebracht.

Desbetreffende provider zal eerst een onderzoek moeten uitvoeren en zal desnoods contact met je opnemen. De 9.999 minuten per maand die de ‘Fair Use Policy’ biedt is meer dan 166 uur aan telefoneren.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *