Written by admin

Wat is de beste mobiele telefoon op dit moment?

Dit jaar brengen de grote smartphone producenten weer nieuwe telefoons uit. Sommige modellen uit 2019 zijn echter ook nog steeds goed. Als je een mobiele telefoon wilt kopen, vraag je jezelf af wat de beste mobiele telefoon op dit moment is. Wij hebben de beste smartphones van 2020 op een rij gezet. Lees het in deze blog.

De beste telefoons

Er zijn veel verschillende telefoons, maar deze zijn als beste uit de test gekomen:

  • Xiaomi PocoPhone F2 Pro
  • iPhone 11 Pro (Max)
  • Samsung Galaxy S20 Ultra

Xiaomi PocoPhone F2 Pro

De Xiaomi PocoPhone F2 Pro is de beste telefoon van dit moment. Deze mobiele telefoon springt er vooral uit door het lage prijskaartje. Ondanks de lage prijs komen veel eigenschappen van duurdere toestellen naar boven. De Xiaomi PocoPhone F2 Pro is in veel opzichten zelfs completer dan smartphones van 1000 euro. Ondanks de enorm grote batterij, infraroodpoort, koptelefoonpoort en pop-up camera aan de voorkant, is de prijs van dit toestel ongeveer 500 euro. Het grote amoled scherm heeft geen rare inkepingen of uitsparingen nodig voor de selfiecamera. Ook heeft het scherm een goede weergavekwaliteit.

Prijsbepaling Xiaomi

Maar hoe kan dit toestel dan zo’n lage prijs hebben? De software oogt erg kinderlijk en rommelig. Ook is de Android-software niet goed aangepast. Bovendien is er reclame aanwezig en onnodig veel bloatware. Let overigens wel op, de Xiaomi PocoPhone F2 Pro mag 5G dan wel ondersteunen, dit gebeurt echter niet op de Nederlandse frequenties. Deze smartphone is in Nederland dus niet geschikt voor 5G.

iPhone 11 Pro (Max)

De iPhone 11 Pro is de beste iPhone op dit moment. De iPhone 11 Pro is er in twee vormen: de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. De toestellen zijn in grote lijnen hetzelfde. De Max-uitvoering beschikt echter over een groter scherm en wat grotere accucapaciteit. Apple probeert zich te onderscheiden van andere telefoons met de camera.

Nieuwe nachtmodus

De hoofdsensor, groothoek- en telelens moeten ervoor zorgen dat Samsung en Huawei weer bijgehaald gaan worden. Zelfs in omgevingen waar je niets ziet, kun je door de nieuwe nachtmodus alsnog mooie foto’s maken. De iPhone 11 Pro is vanaf 1159 euro verkrijgbaar, en de iPhone 11 Pro Max vanaf 1259 euro. Het basismodel heeft slechts 64 GB opslaggeheugen, wat erg weinig is voor zo’n smartphone.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Van de nieuwe Galaxy S-lijn is de Samsung Galaxy S20 Ultra het grootst en het best. Net als de toestellen van Apple, is deze telefoon van Samsung echter wel behoorlijk prijzig. Voor dit geld krijg je wel veel terug: de weergavekwaliteit van het beeldscherm is fantastisch en alles loopt soepel door de verversingssnelheid van 120 hertz. De camera aan de achterzijde is één van de beste camera’s die je kunt vinden op een smartphone. Net als bij de Xiaomi PocoPhone F2 Pro is er op dit toestel ook veel bloatware aanwezig. En dat terwijl de consument zich scheel zal moeten betalen voor de Samsung Galaxy S20 Ultra.

Mobiele telefoon kopen

Als we mobiele telefoons afrekenen op de prijs/kwaliteitverhouding dan is de Xiaomi PocoPhone de beste mobiele telefoon op dit moment. Toch verschilt het per persoon, welke telefoon het beste is. Iedereen gebruikt weer andere functies of hecht meer waarde aan andere dingen. Wil je een mobiele telefoon (met abonnement) kopen? Neem een kijkje op onze website voor alle mobiele telefoons.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + zes =