Written by Donat

Alleen internet abonnement, is het mogelijk?

Steeds meer telefoongebruikers zitten op het internet. Daardoor is er steeds meer vraag naar internet in een abonnement. Sommigen willen zelfs alleen internet, en hoeven geen belminuten of sms’jes (je kunt bijvoorbeeld ook apps gebruiken voor bellen en sms’en). Daarom leggen we hier uit of dat mogelijk is!

Zijn er abonnementen met alleen internet?

Er zijn bijna geen abonnementen met alleen internet. Wel zijn er abonnementen met veel MB’s en weinig belminuten en sms’jes. Dit komt ongeveer op hetzelfde neer als een abonnement met alleen internet, aangezien je heel weinig betaalt voor weinig belminuten en sms’jes. Ook hoeft een abonnement niet duur te zijn. Meer over de prijs en de abonnementen lees je hieronder.

Mobiele abonnementen met internet vergelijken

Om je te helpen bij het kiezen van een abonnement hebben we een vergelijker gemaakt. Vul de filters in om tot het juiste abonnement te komen. Wanneer je een abonnement met internet wilt, met daarin zo min mogelijk belminuten en sms’jes, kun je het aantal mb’s en de maximale abonnementsprijs aanpassen naar jouw voorkeur. Aan de ‘’minimaal aantal minuten’’ en ‘’minimaal aantal smsjes’’ filters hoef je niks aan te veranderen, tenzij je meer belminuten of sms’jes wilt.


Alternatief: data simkaart

Wanneer je helemaal geen belminuten of sms’jes wilt, kun je kiezen voor een data simkaart. Dit is een prepaid simkaart die je opwaardeert en waar mee kunt internetten. Het voordeel van deze simkaart is dat je dat je niet betaalt voor belminuten en sms’jes, en dat deze simkaarten vaak onbeperkt houdbaar zijn.

Wat zijn de voordelen van een alleen internet abonnement?

Een alleen internet abonnement (of prepaid data only simkaart) brengt een aantal voordelen met zich mee:

✓ Geen onnodige kosten aan veel belminuten en sms’jes
✓ De keuze uit een hoeveelheid MB’s naar je eigen voorkeur
✓ Je kunt bellen via WhatsApp, waardoor je geen belminuten nodig hebt

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + zes =