Written by Medewerker

Introductie tot Zakelijk Vast Nummer op Mobiel

Het concept van het gebruik van een vast zakelijk nummer op een mobiel apparaat is een technologische ontwikkeling die is afgestemd op de hedendaagse zakelijke behoeften. Het biedt bedrijven flexibiliteit, mobiliteit en een professionele uitstraling, terwijl het de operationele efficiëntie verbetert.

Flexibiliteit en Mobiliteit

Het hebben van een zakelijk vast nummer op een mobiel apparaat biedt ongekende flexibiliteit en mobiliteit. Het stelt medewerkers in staat om zakelijke oproepen te ontvangen en te plaatsen vanaf elke locatie, waardoor ze niet langer gebonden zijn aan een vaste locatie. Dit is vooral gunstig voor bedrijven met een mobiele workforce of voor diegenen die werken vanuit meerdere locaties.

Professionele Uitstraling

Een vast zakelijk nummer op een mobiel apparaat draagt bij aan de professionele uitstraling van een bedrijf. Het stelt bedrijven in staat om een sterke merkidentiteit te behouden en tegelijkertijd het vertrouwen van klanten te winnen. Klanten zien een vast nummer vaak als een teken van stabiliteit en betrouwbaarheid, wat kan bijdragen aan het imago van een bedrijf.

Verbeterde Operationele Efficiëntie

Het gebruik van een vast zakelijk nummer op een mobiel apparaat kan ook de operationele efficiëntie verbeteren. Het maakt het eenvoudiger om oproepen te beheren en om te schakelen tussen zakelijke en persoonlijke communicatie. Bovendien kunnen sommige systemen geïntegreerd worden met andere zakelijke software, zoals Customer Relationship Management (CRM) systemen, wat kan helpen bij het verbeteren van de klantenservice en de bedrijfsvoering.

Vereenvoudigde Communicatie

Een vast zakelijk nummer op een mobiel apparaat kan de communicatieprocessen stroomlijnen. Het kan bijvoorbeeld mogelijk zijn om oproepen door te schakelen naar andere teamleden, of om voicemailberichten te ontvangen als tekstberichten. Dit kan helpen om de communicatie efficiënter te maken en kan zorgen voor een betere respons op klantvragen.

Leestip: Tweede zakelijke nummer vast op je mobiele telefoon of app ? Welke is beter ?

Conclusie

Het hebben van een vast zakelijk nummer op een mobiel apparaat biedt een scala aan voordelen voor bedrijven van elke omvang. Het biedt flexibiliteit en mobiliteit, versterkt de professionele uitstraling van een bedrijf, verbetert de operationele efficiëntie en stroomlijnt de communicatie. Gezien deze voordelen is het duidelijk dat deze technologische oplossing een waardevolle toevoeging kan zijn voor veel hedendaagse bedrijven.

Written by Donat

Goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt bellen

Op het moment zijn er heel veel providers in Nederland, door al deze verschillende informatie en aanbiedingen zie je door de bomen het bos niet meer. Maar nu is de vraag, welk sim only abonnement is nou daadwerkelijk het goedkoopst als je onbeperkt wilt bellen? In onderstaand artikel gaan wij jou alle informatie geven die je nodig hebt.

Welke provider is het goedkoopst?

Alle providers hebben nu talloze verschillende soorten abonnementen en ze bieden allemaal onbeperkt bellen aan. Maar welke is nou het meest voordelig? Dit is afhankelijk van het aanbod op dit moment. Daarom kun je het beste gebruik maken van een vergelijker. Deze laat zien welke aanbieder op dit moment het goedkoopst is op basis van jouw wensen en ingestelde filters. Bekijk hieronder hoe dit zit en zie gelijk welke provider momenteel het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt bellen heeft!

Goedkoopste sim only abonnementen met onbeperkt bellen vergelijken

Uiteraard is het voor jou ook handig om zelf alle prijzen te vergelijken, en dit kan dus ook. Hieronder staat onze eigen prijsvergelijker. Als eerste kan je het balkje genaamd ‘aantal minuten’ helemaal naar rechts schuiven om tot onbeperkte belminuten te komen. Daarnaast kan je het aantal SMS’jes, minimale internetbundel en de maximale prijs instellen naar eigen wens. De goedkoopste abonnementen worden automatisch als eerste getoond.


De voordelen van onbeperkt bellen met een sim only abonnement

Hou je meer van bellen en minder van alles typen? Dan is het heel handig dat je zoveel kan telefoneren zonder dat je onnodig veel geld betaalt. Zo heeft onbeperkt bellen met een sim only abonnement wel meer voordelen. Maar wat zijn nou daadwerkelijk de pluspunten? Hieronder wordt alles even op een rijtje gezet:

 • Eindeloos bellen zonder dat je hoeft te letten op je belminuten.
 • Geen onverwachte kosten.
 • Meerdere goedkope abonnementen beschikbaar.
 • Je betaalt een vast bedrag per maand, en hebt dus zekerheid.

Is onbeperkt bellen echt onbeperkt?

Alle providers die onbeperkt bellen aanbieden maken gebruik van de zogeheten ‘Fair Use Policy’. Dit doen zij zodat er geen misbruik gemaakt kan worden van de goedkope service die zij bieden. De sim only abonnementen zijn bedoeld voor individueel mobiel gebruik en dus niet voor zakelijke doeleinden. Hierom is er een maximum gesteld van 9.999 minuten per maand. Als je hierboven komt wordt het niet gelijk in rekening gebracht.

Desbetreffende provider zal eerst een onderzoek moeten uitvoeren en zal desnoods contact met je opnemen. De 9.999 minuten per maand die de ‘Fair Use Policy’ biedt is meer dan 166 uur aan telefoneren.

Written by Donat

Alleen internet abonnement, is het mogelijk?

Steeds meer telefoongebruikers zitten op het internet. Daardoor is er steeds meer vraag naar internet in een abonnement. Sommigen willen zelfs alleen internet, en hoeven geen belminuten of sms’jes (je kunt bijvoorbeeld ook apps gebruiken voor bellen en sms’en). Daarom leggen we hier uit of dat mogelijk is!

Zijn er abonnementen met alleen internet?

Er zijn bijna geen abonnementen met alleen internet. Wel zijn er abonnementen met veel MB’s en weinig belminuten en sms’jes. Dit komt ongeveer op hetzelfde neer als een abonnement met alleen internet, aangezien je heel weinig betaalt voor weinig belminuten en sms’jes. Ook hoeft een abonnement niet duur te zijn. Meer over de prijs en de abonnementen lees je hieronder.

Mobiele abonnementen met internet vergelijken

Om je te helpen bij het kiezen van een abonnement hebben we een vergelijker gemaakt. Vul de filters in om tot het juiste abonnement te komen. Wanneer je een abonnement met internet wilt, met daarin zo min mogelijk belminuten en sms’jes, kun je het aantal mb’s en de maximale abonnementsprijs aanpassen naar jouw voorkeur. Aan de ‘’minimaal aantal minuten’’ en ‘’minimaal aantal smsjes’’ filters hoef je niks aan te veranderen, tenzij je meer belminuten of sms’jes wilt.


Alternatief: data simkaart

Wanneer je helemaal geen belminuten of sms’jes wilt, kun je kiezen voor een data simkaart. Dit is een prepaid simkaart die je opwaardeert en waar mee kunt internetten. Het voordeel van deze simkaart is dat je dat je niet betaalt voor belminuten en sms’jes, en dat deze simkaarten vaak onbeperkt houdbaar zijn.

Wat zijn de voordelen van een alleen internet abonnement?

Een alleen internet abonnement (of prepaid data only simkaart) brengt een aantal voordelen met zich mee:

✓ Geen onnodige kosten aan veel belminuten en sms’jes
✓ De keuze uit een hoeveelheid MB’s naar je eigen voorkeur
✓ Je kunt bellen via WhatsApp, waardoor je geen belminuten nodig hebt

Written by Donat

1 GB sim only abonnement afsluiten?

Ben je op zoek naar een sim only met 1 GB? Dan ben je op de juiste plek. Op deze pagina kunnen verschillende abonnementen worden vergeleken.

1 GB sim only abonnementen vergelijken

In de vergelijkingstabel hieronder kun je verschillende opties met elkaar vergelijken. In de filter optie links van de tabel kun je filteren op sim only’s met 1000 MB (schuif filter ‘Minimale internetbundel’). 1000 MB staat namelijk gelijk aan 1 GB. Verder kan er gefilterd worden op minimaal aantal belminuten, minimale internetbundel, verschillende providers en meer. Vergelijk en vind jouw favoriete abonnement!


Sim only 1 GB onbeperkt bellen

Ben je opzoek naar een sim only met 1GB en onbeperkt bellen? Sleep dan het aantal belminuten (filter ‘Minimaal aantal minuten’) in bovenstaande vergelijker helemaal naar rechts. Wanneer je dit doet, zal de vergelijker verschillende opties weergeven met onbeperkt bellen. Kies vervolgens voor jouw favoriete abonnement!

Welke providers bieden een sim only met 1 GB aan

Tegenwoordig biedt bijna elke provider wel een sim only abonnement aan met 1 GB data. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van providers met een breed aanbod:

 • Budget Mobiel
 • Lebara
 • Youfone
 • Ben
 • T-Mobile
 • Tele2
 • Vodafone
 • KPN

Al deze aanbieders zijn in de vergelijkingstabel hierboven te vinden. Ben je op zoek naar abonnementen van een specifieke provider? Ook hierop kun je filteren met onze vergelijker. Klik in de vergelijker simpelweg op ‘Provider’ en klik vervolgens op jouw gewenste aanbieder.

Wanneer is een 1 GB sim only abonnement een goede keuze voor jou?

Hieronder hebben we een aantal factoren in kaart gebracht die bepalen of een sim only met 1 GB data een goede keuze is voor jou:

 • Je gebruikt internet op je telefoon buiten de deur vooral voor simpele applicaties zoals WhatsApp, mail, en GPS (deze applicaties verbruiken over het algemeen weinig data).
 • Je streamt alleen video’s thuis of op andere plekken met wifi.
 • Een kleinere bundel voldoet als abonnement voor je kind.
Written by Donat

Prepaid onbeperkt sms, bestaat dit?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende prepaid opties, maar bestaat er dan ook een prepaid bundel met onbeperkt sms? Iedere provider biedt zijn eigen bundels aan, maar niet iedere provider heeft een bundel met onbeperkte diensten. In dit artikel zullen we behandelen of prepaid onbeperkt sms mogelijk is.

Is prepaid onbeperkt sms mogelijk?

Normaal gesproken kun je met een prepaid opwaarderen en vervolgens bellen, sms’en en internetten met dit bedrag. Op deze manier kun je dus eigenlijk al zoveel sms’en als je maar wilt, zolang je maar genoeg opwaardeert. Dit is natuurlijk niet direct onbeperkt sms’en.

De enige provider die onbeperkte sms bundels aanbiedt. is Lebara. Het gaat hier om de 5 GB + Onbeperkt bellen, 7 GB + Onbeperkt bellen en 15 GB + onbeperkt bellen bundels. Deze bundels kosten €15,-, €20,- en €30,-. Deze bundels zijn geldig voor 30 dagen en bestaan dus uit onbeperkt bellen en sms’en. Wel werkt Lebara met een fair use policy. Dit houdt in dat je maximaal 3000 belminuten kunt gebruiken en maximaal 1000 sms’jes per maand kunt versturen.

In de naam van de bundel staat onbeperkt, maar er zit dus wel een limiet aan hoeveel je kunt sms’en. Je zou daarom in feite ook een grote bundel bij een andere provider kunnen nemen, maar de bundels van Lebara zullen het meeste in de buurt komen van prepaid onbeperkt sms.

Alternatieven voor prepaid onbeperkt sms

Ben je benieuwd welke opties je nog meer hebt? Hieronder hebben we 2 alternatieven voor je:

 • Een sim only abonnement afsluiten met onbeperkt sms
 • Data gebruiken om berichten te sturen

Sim only onbeperkt sms

Veel verschillende providers bieden een abonnement aan met onbeperkt sms. Meestal gaat dit ook gepaard met onbeperkt bellen. Vergelijk op deze pagina verschillende sim only abonnementen en vergeet niet de sms balk helemaal naar rechts te schuiven.

LET OP: sommige providers maken bij een sim only abonnement ook gebruik van een fair use policy.

Onbeperkt berichten sturen via internet met prepaid

Er zijn nu ook providers die prepaid aanbieden met onbeperkt internet. Dit zijn meestal wel internetbundels met een lagere snelheid alleen bedoeld voor het gebruik van simpele apps zoals WhatsApp, navigatie en e-mail. Een bundel als deze is perfect als je alleen tijdelijk onbeperkt berichten wil sturen, want tegenwoordig gebruikt bijna iedereen WhatsApp.

Een provider die dit aanbiedt, is Simyo. Met Simyo’s bundel kun je op een lage snelheid van 128 kbps 30 dagen onbeperkt internetten. Dit is perfect wanneer je alleen onbeperkt berichten wil sturen en deze bundel kost maar €10,-.

Bekijk onze prepaid pagina voor alle informatie en voor het aanschaffen van een prepaid simkaart!

Written by Medewerker

Goedkope mobiele telefoon met abonnement

Het aanschaffen van een mobiele telefoon samen met een abonnement is erg gebruikelijk geworden voor mensen. Op deze manier kun je toch in het bezit zijn van een mooie en nieuwe telefoon, zonder dat je daar in één keer 800 tot wel 1000 euro voor moet betalen. Doordat het aanbod van mobiele telefoons in samenstelling met abonnement erg groot is, is een keuze maken erg lastig. Ben jij op zoek naar een mobiele telefoon abonnement, maar wil je er niet teveel voor betalen? In dit artikel helpen we jou op weg om een goedkope mobiele telefoon met abonnement te kiezen. Lees snel verder!

Wat is een mobiele telefoon met abonnement?

Bij een telefoon met abonnement krijg je de telefoon van een provider, waarvoor je maandelijks een apart bedrag betaalt, naast je sim only abonnement. Doordat je betaalt voor een telefoon en abonnement heb je hogere abonnementskosten per maand. Een mobiele telefoon met abonnement heeft vaak een 1- of 2-jarig abonnement, waar je aan vastzit. Je kunt het eigenlijk zien als een soort lening, omdat je meer betaalt voor de telefoon dan de oorspronkelijke verkoopprijs.

Direct een goedkope mobiele telefoon abonnement kopen?

Wil jij direct een goedkope mobiele telefoon met abonnement kopen? Vaak hebben providers een aanbieding lopen in hun assortiment van telefoons en abonnementen. Daarom hebben wij automatisch de aanbiedingen in onze vergelijker geïntegreerd. Gebruik daarom de onderstaande vergelijker om alle telefoon aanbiedingen in één gemakkelijk overzicht te bekijken. Vergelijk en bespaar nu op jou goedkope GSM abonnement!


Voor wie is een mobiele telefoon abonnement geschikt?

Het aanschaffen van een goedkope mobiele telefoon met abonnement is niet voor iedereen geschikt. Wil jij niet aan een 1- of 2-jarig contract vastzitten? Dan kun je beter kiezen voor een sim only abonnement, waar je de keuze hebt om per maand te betalen voor alleen je abonnement. Voor wie is een abonnement met telefoon dan wel geschikt?

 • Je wilt weinig tijd besteden aan het zoeken van een abonnement/telefoon.
 • Je hebt een groot budget te besteden aan een mobiele telefoon abonnement.
 • Je wilt een zakelijk mobiel abonnement.

Weinig tijd voor het zoeken van een mobiel abonnement

Door het overvloed aan sim only abonnementen kost het erg veel tijd om een geschikte sim only te vinden voor jouw persoonlijke situatie. Daarentegen is het erg gemakkelijk om een mobiele telefoon met abonnement te kopen. Als je weet welke telefoon je wilt en bij welke provider je deze wilt kopen, hoef je alleen nog maar je verbruik te achterhalen qua data en belminuten per maand. Wij raden aan om een 4G-abonnement te kiezen. Hiermee kun je supersnel internetten en veel telefoons beschikken hier ook over.

Groot budget voor een mobiel abonnement.

Heb je een groot budget te besteden en wil je niet op zoek gaan naar een aparte telefoon en sim only abonnement? Kies dan voor een mobiele telefoon met abonnement. Dit is de ideale oplossing wanneer je niet teveel tijd kwijt wilt zijn aan het zoeken. Mocht je een klein budget te besteden hebben, maar wil je toch van een kwalitatieve telefoon genieten? Zoek dan naar een goedkope mobiele telefoon met abonnement. De aanbiedingen staan in de bovenstaande vergelijker.

Je wilt een zakelijk mobiel abonnement

Ben jij een werkgever en wil je dat je werknemers makkelijk kunnen communiceren met klanten, collega’s of partners? Dan is een mobiele telefoon met abonnement zeer geschikt. Hiermee wordt je werk en privé gescheiden gehouden. Ook is het aanschaffen van zakelijke mobiele abonnementen vaak makkelijker, omdat je geen tijd kwijt wilt zijn aan het zoeken van een telefoon en abonnement voor al je werknemers.

Hoe kies ik een goedkope mobiele telefoon met abonnement?

Je bent op zoek naar een telefoon met abonnement aanbieding, omdat je zoveel mogelijk waar voor je geld wilt natuurlijk. Hoe je een goedkope mobiele telefoon met abonnement kiest, hangt af van jouw totale budget en de wensen die jij hebt voor een mooie smartphone. Bedenk dus voor jezelf:

 1. Hoeveel je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan een mobiele telefoon abonnement.
 2. Welke wensen en eisen jij hebt, waaraan een telefoon moet voldoen.

Door het gebruiken van de bovenstaande vergelijker kun je gemakkelijk filteren op jouw voorkeuren en wensen. Zo kun je filteren op toestel, provider, prijs, datategoed en zelfs contractduur. Vergelijk nu en profiteer van de lopende aanbiedingen bij de verschillende providers!

Written by Donat

Wat heb je nodig om je telefoon te traceren?

Weet jij waar de meeste consumenten het meest bang voor zijn? Om hun telefoon te verliezen! Niet alleen ben je dan je kostbare apparaat en al je contacten kwijt maar ook al je data, foto’s en apps. Het is dus maar goed dat het traceren van mobiele telefoons na verlies of diefstal steeds makkelijker wordt. Natuurlijk zijn er tegenstanders die nu gelijk denken dat je op deze manier bespioneerd kunt worden. Maar steeds meer reacties op Reviewsbird NL leren ons dat steeds meer mensen het een geruststellende gedachte vinden dat zij gebruik kunnen maken van zo’n functie.

Hoe kun je jouw verloren telefoon traceren

Om er voor te zorgen dat de paniek je niet teveel wordt op het moment dat jouw telefoon gestolen wordt of je hem verloren bent kun je een aantal voorzorgsmaatregelen nemen. Zodra je een nieuwe telefoon aanschaft, is het verstandig om het IMEI-nummer van je telefoon te noteren. Zorg ook dat je de inloggegevens van je Apple, Android of Samsung account altijd bij de hand hebt. En sla dit dan niet op in je telefoon, dan heb je er namelijk nog niets aan als je hem uiteindelijk kwijt bent. Als laatste is het verstandig om een traceer app op je mobieltje te installeren. Elke fabrikant heeft eigen software waar je gebruik van kunt maken op het moment dat je jouw mobiele telefoon kwijtraakt. De app van Apple heet Zoek Mijn iPhone en Android heeft de Vind Mijn Apparaat app van Google.

Wat kan jouw provider voor je betekenen?

Vooral als je er van overtuigd bent dat je telefoon gestolen is, kun je jouw provider inschakelen om je sim-kaart te laten blokkeren. Zo verzeker je jezelf ervan dat die in ieder geval niet meer gebruikt kan worden. Je kunt deze functie online en zelfs vaak telefonisch vanuit het buitenland gebruiken. Uit ervaringen met providers blijkt dat steeds meer mensen deze hulplijn gebruiken. Het is zeker ook verstandig om aangifte te doen bij de plaatselijke politie omdat je die namelijk nodig hebt als je een verzekering voor je mobiele telefoon hebt. Je kunt alleen online aangifte doen met je DigiD als je een kopie van je sim-kaart ontvangen hebt.

Wat kun je verder nog doen?

Wil je zeker weten dat de foto’s en informatie op je telefoon niet in handen vallen van kwaadwillenden? Als je eenmaal je telefoon getraceerd hebt dan kun je met behulp van de traceer apps je telefoon op afstand bedienen. Op deze manier kun je een geluid afspelen als je weet dat je telefoon in de buurt is. Dat is vooral handig als je hem weer eens kwijt bent geraakt. Deze functie maakt het ook mogelijk om je mobiele telefoon op afstand compleet te vergrendelen of wissen. Zo kan echt niemand anders bij jouw wachtwoorden, contacten, foto’s en andere persoonlijke data. Zorg daarvoor wel dat je regelmatig een back-up van je data maakt zodat je die altijd opnieuw kunt instellen als je jouw mobieltje weer terug hebt gevonden of een nieuwe hebt gekocht.

Written by Donat

Betaal je aankoop terug in termijnen

Een grote aankoop doen, is niet altijd even eenvoudig. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om in één keer een grote som geld te betalen. Gelukkig heb je vandaag de dag de optie om grote betalingen te spreiden over een langere periode.

Wat houdt het juist in?

Een betaling in termijnen houdt in dat je kiest voor een terugbetaling dat gespreid is over een bepaalde periode. Afhankelijk van het bedrag is dit meestal over een bepaald aantal maanden. Elke maand gaat er dan op dezelfde dag een identiek bedrag van je rekening. Hou er wel rekening mee dat het laatste bedrag vaak hoger ligt dan je maandelijkse afbetaling.

Verschillende producten

Je kan tegenwoordig voor allerlei producten een terugbetaling in termijnen vragen. Een gekend voorbeeld is natuurlijk een wagen. Hier is de betalingstermijn logischerwijs gespreid over een bepaald aantal jaren in plaats van maanden. Het bedrag hoeft natuurlijk niet zo hoog te liggen. Zo kan je ook perfect een wasmachine, televisie of een Iphone 13 in termijnen betalen.

Hou rekening met de rente

Wanneer je iets op afbetaling wil terugbetalen, moet je er rekening mee houden dat dit gepaard gaat met een extra rente. Dit is een bepaald percentage van het aankoopbedrag dat je extra moet terugbetalen. Wanneer je bijvoorbeeld een terugbetaling moet doen van duizend euro met een rente van vijf procent, moet je dus vijftig euro meer betalen. Hoe hoger het bedrag, hoe meer je dus zal moeten terugbetalen. Vijftig euro terugbetalen op duizend euro is nog betaalbaar, maar bij een hoger bedrag kan dit wel oplopen tot enkele honderden euro’s.

Written by Medewerker

Zakelijk telefoonnummer doorschakelen naar mobiel met VoIP

Bellen is en blijft tot op de dag van vandaag effectief. Het is dan ook een ‘must’ om als onderneming een servicenummer te hebben waarmee klanten je kunnen bereiken. Je bedrijfsnummer is dan ook een virtueel nummer, wat wilt zeggen dat ieder gesprek dat binnenkomt, wordt doorverbonden met een ander toestel.
Indien je eigenaar bent van een eigen bedrijfsnummer, kan je eveneens bepalen waar bellers terechtkomen. Dit wordt ook wel doorschakelen genoemd. Naast makkelijker bereikbaar te zijn, geeft een vast nummer hebben nog andere voordelen.

Voordelen van doorschakelen

Je bedrijfsnummer is hét nummer waar jij en jij alleen de volledige controle over hebt. Hieruit volgt dan ook automatisch dat je kunt beslissen waar bellers al dan niet zullen terechtkomen indien je hen doorschakelt. Zo kan je misverstanden vermijden, of lastige telefoongesprekken uit de weg gaan. Het geeft ook een vlottere behandeling van een beller dan wanneer je niet zou doorschakelen.

Het is belangrijk dat bellers dan ook goed worden doorgeschakeld. Met het systeem van doorschakelen ben jij altijd en overal bereikbaar, en kan je bovendien ook zelf bepalen wanneer je bereikbaar bent, of eventjes ‘offline’ wilt zijn. Zoals eerder gezegd heb jij de maximale zeggenschap over jouw bedrijfsnummer, wat je er mee doet en wanneer je op te bellen bent.

Een ander voordeel van doorschakelen is dat bellers vlot doorverbonden worden, wat zorgt voor een betere klantenservice, en natuurlijk tevredenere klanten. Zo laat je jouw klanten nooit in de kou, maar toon je dat je beschikbaar bent en ook openstaat voor (persoonlijke) communicatie met jouw cliënteel.

Tip: vast mobiel integratie

Hoe het werkt

Direct doorschakelen is niet alleen snel en flexibel, maar komt ook professioneel over. Via het doorschakelen wordt het telefoonverkeer van en naar jouw servicenummer gecontroleerd, en klantgericht gedaan. Ook kan je hiermee jouw gesprekken opnemen. Dit is vooral handig wanneer je niet bij de mogelijkheid bent om direct te bellen met een klant, zoals wanneer je op de trein, bus of fiets zit, of in de auto bent.

Je koppelt je vaste lijn aan je mobiel, en verbindt deze vervolgens door naar een ander telefoonnummer. Let op: dit kan verschillen per provider. Ga na welke stappen je moet volgen bij de provider waar je jouw telefoonabonnement bij hebt. Je provider kan nog steeds ook kosten rekenen voor het doorschakelen, dus wees hier ook aandachtig voor.

Uitgelicht: VoIP Telefooncentrale voor op Kantoor én Thuis | Eigen VoIP Centrale NL

Oproepen kan je doorschakelen naar een ander toestel of persoon binnen je onderneming. De meest gebruikte wijze hierbij is het doorschakelen van een vaste telefoon naar een mobiel, of van een vaste telefoon simpelweg naar een voicemail doorschakelen.
Direct doorschakelen is dan ook de beste manier om vlot en eenvoudig met jouw telefoonnummer aan de slag te gaan. Op deze manier garandeer je de klant een optimale en bereikbare klantenservice.

Written by Medewerker

Goedkoop mobiel abonnement: Vergelijk & Sluit af!

Smartphones zijn tegenwoordig erg duur. Veel mensen willen of kunnen dit bedrag niet in één keer kwijt zijn aan een toestel. Mobiele abonnementen zijn daarom steeds populairder in Nederland. Een mobiel abonnement spreidt daarom deze hoge kosten geleidelijk uit gedurende de contractperiode van het abonnement. Natuurlijk wil je dan een goedkoop mobiel abonnement hebben. Het is wel belangrijk om te beseffen welke factoren de prijs van een abonnement bepalen. Lees dus snel verder!

Goedkoop mobiel abonnement vergelijken

MobieleTelefoon.net heeft een compleet overzicht en toont complete vergelijkingen dat alle abonnementsvormen van alle providers en alle webshops in Nederland. Een goedkoop mobiel abonnement afsluiten gaat ook erg gemakkelijk. Filter de onderstaande vergelijker op “prijs”.


Wat maakt een mobiel abonnement goedkoop?

De prijs van een mobiele telefoon abonnement wordt bepaald door de volgende factoren:

 • Provider
 • Grootte van de bundel
 • Contractduur
 • Welke mobiele telefoon?

Provider

Welke provider het abonnement aanbiedt kan grote verschillen in prijs opleveren. Grote providers als KPN en Vodafone maken gebruik van een eigen netwerk, waarvoor ze kosten moeten maken. De internetsnelheden van grote providers van KPN en Vodafone is daarentegen wel een stuk sneller. Goedkopere aanbieders hebben vaak geen eigen netwerk en maken daarom gebruik van het netwerk van grotere providers. De kosten die ze hiervoor maken zijn aanzienlijk lager en dit wordt weer doorberekend in de prijs van de mobiele abonnementen. Ook de service van de duurdere providers zal een stuk beter zijn. Kleinere providers zijn vaak prijsvechters en komen vaak met aanbiedingen.

Grootte van de bundel

Dat de grootte van de bundel invloed heeft op de prijs spreekt voor zich. Het aantal belminuten, de hoogte van de internetbundel en op welk netwerk je zit, kunnen de prijs veranderen. Sommige providers bieden nog steeds 3G-abonnementen aan, waar andere providers 4G- of zelfs 5G-netwerk aanbieden.

Contractduur

Zoals hierboven al is genoemd spreidt een mobiel abonnement de hoge kosten uit gedurende het contract. Wanneer je de kosten over een contractduur van 2 jaar spreidt, zullen de kosten per maand lager zijn dan een contractduur van 1 jaar. De meeste mobiele abonnementen hebben een contractperiode van 2 jaar. Abonnementen voor 1 jaar worden echter ook steeds populairder. De technologische ontwikkelingen van smartphones gaat erg snel. Hierdoor willen veel mensen na een jaar al wisselen van mobiele telefoon.

Welke mobiele telefoon?

Door een goedkoop mobiel abonnement te nemen kan het betaalbaar worden om een nieuwere en duurdere mobiele telefoon in bezit te hebben. Natuurlijk zul je voor de nieuwere en duurdere telefoons meer kwijt zijn per maand. Bij veel providers kun je er echter voor kiezen om alvast een gedeelte bij te betalen bij het afsluiten van het mobiele telefoon abonnement. Soms mag je zelf bepalen hoeveel je gaat bijbetalen. Hoe meer je aan het begin neerlegt voor de telefoon, hoe minder je per maand kwijt zult zijn aan het abonnement.

Goedkoop abonnement met gratis toestel

Er zijn verschillende soorten mobiele abonnementen. Zo kun je kiezen voor een sim only, maar ook voor een goedkoop mobiel abonnement met gratis toestel. In de maandprijs betaal je vaak dan wel meer doordat je ook een telefoon ontvangt, maar vaak kun je wel voordelig uitkomen!

1 2 3 10