Wil jij je telefoon abonnement verlengen? Tegenwoordig kun je online gemakkelijk verlengen en controleren welke aabiedingen er voor jou beschikbaar zijn. Wij raden het af om direct op een aanbieding in te gaan van jouw huidige provider. Controleer eerst onze vergelijker om te kijken of de “aanbieding” van jouw huidige provider wel zo voordelig is. Vaak zul je zien dat er meerdere providers zijn die zelfs nog mooiere aanbiedingen kunnen geven bij een verlenging. Verleng je telefoon abonnement dus pas nadat je alles hebt gecontroleerd. Gebruik de onderstaande vergelijker om alle aanbiedingen in het straatje “mobiel abonnement verlengen” vallen.

✓ Profiteer van KORTINGEN als je verlengt
✓ Vermijd het risico dat je teveel betaalt!
✓ Kies voor de nieuwste smartphone!

Jouw abonnement verlengen

Check hieronder de aanbieding die jouw provider speciaal voor jou als trouwe klant kan bieden als je je telefoon abonnement verlengt! Hiervoor hoef je alleen even te filteren op jouw huidige provider en je ziet alle aanbiedingen!


Waarom telefoonabonnement verlengen en niet automatisch laten doorlopen?

Opzich hoeft het geen verkeerd idee zijn om je abonnement automatisch door te laten lopen. Je kan bijvoorbeeld een super aantrekkelijk sim only abonnement hebben en wanneer je deze na de looptijd laat doorlopen, kan je hier nog gebruik van maken totdat je hem opzegt. Met maar slechts een opzegtermijn van één maand. Toch adviseren wij dit niet.

Vooral niet wanneer je een mobiel abonnement hebt waarbij je ook gedurende je contractperiode voor je smartphone hebt betaald. In je maandelijkse bedrag is namelijk een deel de afbetaling van je smartphone. Na de looptijd heb je deze afbetaald, maar als je je abonnement laat doorlopen blijf je voor je onnodig voor deze smartphone betalen.

Daarnaast is het een feit dat mobiele en sim only abonnementen steeds goedkoper worden. Daarom is het bijna altijd wel rendabel om eens te kijken naar welke verlengaanbieding jouw provider jou kan bieden! Als jij als trouwe klant bij je provider blijft, hebben ze daar in de meeste gevallen wel een extra korting voor over. Check het in de bovenstaande vergelijker 🙂

Wil je een nieuwe smartphone en is je contract toch verlopen? Dan is dit het uitgelezen moment om je mobiele abonnement te verlengen en daarbij de nieuwste smartphone uit te kiezen!

Verlengen of opnieuw mobiele abonnementen vergelijken

Er zijn dus vele voordelen aan het mobiel abonnement verlengen verbonden! Heel ideaal voor jou als klant! Maar het kan ook een goede keuze zijn om eens naar een nieuwe provider te gaan kijken! Want wat nou als jouw provider niet te telefoon aanbiedt die jij graag wilt? Of je ziet alleen maar bundels die net niet goed bij jouw verbruik passen? Dan kun je natuurlijk eens naar andere providers gaan kijken. Alle mobiele telefoon abonnementen vergelijk je op onze homepage! Je profiteert dan niet van de kortingen die je wel krijgt bij het verlengen van je abonnement, maar met een abonnement dat goed bij jouw verbruik past bespaar je uiteindelijk het meeste geld!

Mobiel abonnement verlengen? Houd rekening met …

Wanneer je jouw mobiele abonnement wilt verlengen, houd je rekening met de volgende zaken:

  • Welke persoonlijke aanbieding doet mijn huidige provider?
  • Is deze aanbieding voor één of twee jaar? Voor welke periode wil ik zelf mijn contract vastleggen?
  • Welke aanbieding kan ik krijgen bij één jaar? Wellicht is dit interessanter?
  • Moet ik bij verlenging met de nieuwste smartphones geld bijbetalen?
  • Is er een betere / goedkopere aanbieding met dezelde telefoon bij andere providers? (Gebruik onze vergelijker)
  • Past mijn abonnement nog wel bij mijn verbruik?

Het is heel goed mogelijk dat je abonnement na 2 jaar niet meer zo goed bij je verbruik past. We gebruiken met z’n allen steeds meer internet, dus het kan goed dat je een grotere databundel nodig hebt. Check dit even goed voordat je je abonnement verlengt.

Voor welke contractduur telefoon abonnement verlengen?

Ook is het belangrijk voor hoe lang je je abonnement wil verlengen. Voorheen was een tweejarig mobiel abonnement de standaard. Tegenwoordig kun je er ook voor kiezen om een eenjarig telefoon abonnement af te sluiten. Je bent dan vaak maar een paar euro per maand duurder uit. Wel moet je er rekening houden (in het geval van een telefoonabonnement) dat je eenmalig een bedrag voor je mobiele telefoon moet betalen, omdat je deze anders niet in 1 jaar kunt afbetalen.

Sim only verlengen

Werkt je smartphone eigenlijk nog super goed en kan hij nog prima een ronde mee? Dan kun je er ook voor kiezen om je mobiele abonnement als sim only te verlengen. Bij de meeste providers kun je namelijk je mobiel abonnement verlengen als een sim only. Een stuk goedkoper, omdat je niet langer voor je smartphone hoeft te betalen en je profiteert nog steeds van de bundels die jouw provider je aanbiedt.