Written by Vince

Telefoonabonnement zonder telefoon

Een telefoonabonnement zonder telefoon is eigenlijk altijd goedkoper dan een telefoonabonnement inclusief telefoon. Dat klinkt logisch toch? Vaak is een los toestel bij een telefoonabonnement zonder telefoon nog goedkoper dan een abonnement met telefoon. Een telefoonabonnement zonder telefoon wordt ook wel een sim only abonnement genoemd.

Wat is een telefoonabonnement zonder telefoon?

Een telefoonabonnement oftewel een sim only abonnement zijn als het ware ‘losse’ abonnementen zonder dat hierbij een telefoon zit. Het enige wat je dus koopt is een simkaart. Dit is uitermate geschikt als je al in het bezit bent van een goede mobiel en je geen zin hebt in extra kosten voor je telefoon. Goedkoop is in dit geval geen duurkoop. Met een telefoonabonnement zonder telefoon kun je meer vergelijken en kiezen uit meer providers. Er zijn simpelweg meer opties omdat je geen toestel nodig hebt. Uiteindelijk is een sim only abonnement altijd goedkoper omdat je tegenwoordig een telefoon in de maandelijkse bedragen afbetaalt. Hiermee ben je altijd aan het einde van de looptijd duurder uit.

Waarom een sim only abonnement?

Zoals hierboven aangegeven is een sim only abonnement goedkoper dan een telefoon abonnement met telefoon. Maar welke voordelen heeft het nog meer?

  • Bij een nieuw abonnement inclusief telefoon ontvang je verhoudingsgewijs weinig korting op het abonnement zelf.
  • Extra korting van providers op sim only abonnementen.
  • Je kunt je huidige toestel behouden wat natuurlijk gewoon gemakkelijker is.
  • Klik hier om sim-only abonnementen te vergelijken. En maak de juiste keus!

    Telefoon abonnement vergelijken

    Ben je er nog niet helemaal uit of je een telefoonabonnement wilt zonder of met een nieuw toestel? Kijk dan eerst of een sim only abonnement wellicht wat voor jou is. Tevens is het handig om ook andere abonnementen met telefoon met elkaar te vergelijken om een goede keuze te kunnen maken. Verder adviseren wij om abonnementen goed met elkaar te vergelijken. Zo is het belangrijk om te letten op de looptijd van een abonnement. Deze looptijden kunnen namelijk per provider verschillen. Er zijn bijvoorbeeld sim only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn maar ook van 1 jaar of 2 jaar. Je wilt niet vastzitten aan een telefoonabonnement zonder telefoon omdat je mobiel kapot is gegaan!

    Al in het bezit van een telefoonabonnement met telefoon? Houdt dan in de gaten wanneer deze afloopt en bestel op tijd een telefoonabonnement zonder telefoon. Dit is namelijk de voordeligste oplossing.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeventien − veertien =